Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bildbyrån

SSF informerar gällande anmälan till helgens tävlingar i Östersund och Järpen

05 JAN 2021 11:47
Då det framkommit att flera åkare anmält sig till både Volkswagen Cup i Östersund och Röjsmoloppet i Järpen så har SSF i samråd med arrangörerna beslutat om hur den uppkomna situationen kommer att hanteras.
  • Skapad: 05 JAN 2021 11:47

Enligt SSFs allmänna tävlingsregler paragraf 107.2 så får anmälan enbart göras till en tävling per dag och för att undvika dubbelanmälningar så gäller följande:

  • Då Volkswagen Cup i Östersund bedöms vara huvudtävling kommande helg så prioriteras de som anmält sig till det arrangemanget.
  • Detta innebär att innan en rankinglista för Volkswagen Cup presenteras så görs en kontroll mot rankinglistan i Röjsmoskidan. Om en åkare finns med på bägge listorna kommer åkaren tas bort från Röjsmoskidan och anmälan till Volkswagen Cup kvarstår.
  • Från och med idag (5/1) får enbart avanmälan göras från Röjsmoskidans tävlingar. Efteranmälningar till arrangemanget accepteras inte. Avanmälan görs enligt arrangörens instruktioner.
  • Från och med idag (5/1) kan efteranmälningar och avanmälningar göras till Volkswagen Cup, taxan för efteranmälning kommer tillämpas, enligt arrangörens instruktioner.
  • Rankinglistor till Volkswagen Cup och Röjsmoskidan kommer publiceras efter kl. 19.00 idag (5/1). Så många korrigeringar som möjligt tas emot av arrangörerna fram till kl. 17.00 idag (5/1), de åkare som är anmälda kommer efter detta tas med på rankinglistorna. Eventuella dubbletter tas bort då från Röjsmoskidan och kvarstår i Volkswagen Cup.

Volkswagen Cup Östersunds webbplats: https://www.ostersundssk.se/tavlingar/volkswagencup/

Röjsmoloppets webbplats: https://idrottonline.se/JarpensSK-Skidor/varaarrangemang/observationstavlinginforjvm

Skribent: SSF

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info