Hoppa till sidans innehåll

Stricct Travel ny partner till längdlandslaget

10 JUN 2021 10:00
Inför säsongen 2021/2022 stärker svenska längdlandslaget upp med ännu en ny partner som ska bidra till att göra Ski Team Swedens resande effektivare och smidigare.
  • Skapad: 10 JUN 2021 10:00

Stricct Travel är sedan tidigare partner även till det alpina landslaget och flera andra idrottsförbund vilket gör att de kan och vet vad som krävs för att underlätta resandet för våra landslag eller för våra aktiva som ska leverera på topp.

– Vi på Stricct är oerhört stolta att få vara med på denna resa i jakt på nya guld! Service är det vi lever på och vi ska göra vårt yttersta för att landslagen skall få den bästa upplevelsen till och från tävlingarna. Vi ser såklart redan fram emot vintern med OS i Peking i sikte, säger Johan Wallertz partner på Stricct Travel.

Att ha en samarbetspartner som underlättar mycket för planering och ger en bra grundtrygghet för alla involverade. Avtalet gäller över tre säsonger vilket kommer att ge längdlandslaget en viktig kontinuitet.

– Det praktiska med att förflytta våra aktiva till rätt platser inför läger och tävling är en viktig pusselbit i hela upplägget, säger Maggan Carlson som är Koordinator för längdlandslagen. Stricct Travel kommer att kunna bidra med både erfarenhet och rutin som gör arbetet enklare för alla, avslutar Carlson.

Skribent: Ulrika Sterner
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info