Hoppa till sidans innehåll
Foto: Yngve Johansson

Utbildning för Skidor hela livet

14 DEC 2021 10:13
Ett prioriterat område i Svenska Skidförbundets utvecklingsmodell för längdskidor är utvecklingsstadiet "Skidor hela livet".
  • Uppdaterad: 14 DEC 2021 10:13

Längdskidor är en idrott för alla, hela livet och oavsett ambitionsnivå! Inom utvecklingsstadiet Skidor hela livet ryms exempelvis den nyfrälste 50-åringen, den före detta elitidrottaren som vill fortsätta hålla sig i form eller föräldern som vill utveckla sin skidteknik för att kunna haka på sina barn.

Vi uppmuntrar alla skidföreningar att vara en mötesplats för skidintresserade oavsett erfarenhet eller ambitionsnivå. Genom att erbjuda en verksamhet och träningsgrupp inom ramen för Skidor hela livet, skapas en gemenskap i er förening kring skidåkning, hälsa och livslångt idrottande!

För att underlätta och motivera till verksamhet inom Skidor hela livet erbjuds nu en ny utbildning. Målet med utbildningen är att ge grundläggande kunskap och trygghet att leda motionsgrupper i skidförening.

Nu finns möjlighet att genomföra utbildningen i norra delen av landet. Den första delen av utbildningen är digital och den andra delen är fysisk i Bergnäset Luleå.

INBJUDAN med anmälningslänk

Välkomna!

Har du frågor om området Skidor hela livet?
Kontakta This is a mailto link

Skribent: Annika Zell
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info