Hoppa till sidans innehåll

Utveckla din anläggning genom teori och praktik under utbildningshelgen

28 AUG 2021 09:46
Du har väl inte missat att det finns en anläggningsutbildning under utbildningshelgen i Skövde 1-3 oktober för dig, din föreningskompis och din kommunförvaltning som har visioner? Fåtal platser kvar, förlängd anmälan till 10 september.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2021 09:46

Har ni en befintlig anläggning som ni vill utveckla, eller vill ni så ett frö för en ny? Vill du bredda din kunskap inom olika anläggningsfrågor, få nya infallsvinklar och inspireras till att ge nya förutsättningar och möjligheter till rörelseglädje och skidglädje för barn, ungdomar, vuxna och 60+, motion som elit. Vill ni förändra spelplanen och göra skidsäsongen planeringsbar så att föreningen och kommunen kan ha kontinuerlig längdskidåkning för alla varje vinter? Eller vill ni få till det självklara med en asfaltsslinga så att rullskidsåkningen kan ske i säker och trygg miljö kryddat med en multipumptrack för spontan aktivitet och utmaning på alla slags hjul?

Då ska du anmäla dig till anläggningsutbildningen under Svenska Skidförbundets utbildningshelg i Skövde fredag-söndag 1-3 oktober. Utbildningen riktar sig till alla som har intresse i något av ovanstående, både till personer i den lokala föreningen som till personer i den kommunala förvaltningen.  Utbildningen blandar teori med praktik där det kommer finnas många chanser att spåna över den egna anläggningen såväl som att se praktiska exempel vid den nyutvecklade anläggningen Billingen i Skövde. Skynda dig in med din anmälan, fåtal platser kvar, den måste vara inne senast den 10 september, det kan vara ett första steg mot din vision.

Läs mer om anläggningsutbildningen och utbildningshelgen här.

Har du frågor om utbildningen eller andra anläggningsfrågor för längd- och rullskidor, kontakta anläggningskonsulent Jonas Braam på telefon 0733-223222 eller via mejl till This is a mailto link

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info