Hoppa till sidans innehåll

Nu startar Ski Team Summer Challenge 2022

01 JUN 2022 10:00
Den 1 juni drog årets upplaga av Ski Team Summer Challenge i gång, sommarens stora utmaning för alla ungdomar födda 2007–2010.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2022 10:00

Ski Team Summer Challenge handlar om att genomföra olika utmaningar under perioden 1 juni till 31 augusti. Innehållet är framtaget utifrån utvecklingsmodellen Blågula vägen för att passa den aktuella åldersgruppen och utmaningarna kan såklart genomföras både individuellt och i mindre träningsgrupper.

Syftet med Ski Team Summer Challenge är att ge ungdomar födda 2007–2010 extra inspiration till en variationsrik och givande sommarträning. Utmaningarna är planerade utifrån att ge utveckling både personligt och idrottmässigt.

Ett led i det är att Ski Team Summer Challenge 2022 innehåller två föreläsningar, en med landslagsåkaren Moa Olsson och en med fokus på ”Den hållbara skidåkaren”. Här kommer ungdomarna få konkreta tips på hur de lättare hittar balans mellan skola, träning, kost, vila, återhämtning och allt annat som är en stor del av deras vardag. Svenska Skidförbundet anser att helheten med individen i fokus alltid ska prioriteras och vill bidra med kunskap kring det redan i ungdomsåren.

Alla som deltar i Ski Team Summer Challenge och genomför minst 25 av 32 utmaningar har dessutom chans att vinna fina Ski Team-produkter.

Några av utmaningarna kommer dessutom från våra landslagsåkare, så häng på och se vilka utmaningar de gett i år!

Länk till Ski Team Summer Challenge

Frågor eller funderingar kontakta,
Jenny Limby, This is a mailto link

 

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info