Hoppa till sidans innehåll

Accelerera upp din anläggning

15 AUG 2022 09:27
Det blåser positiva vindar bland våra längdskidanläggningar och allt fler är på gång att förbättra förutsättningarna för skidglädje på längden. Ett första steg kan vara att gå anläggningsutbildning under SSF:utbildningshelg i Falun 30 sep -2 okt.
  • Skapad: 15 AUG 2022 09:27

I anläggningsutbildningen gås anläggningen igenom från A till Ö. Det viktiga barmarksarbetet, ny LED-belysning för spår och stadion, utformning av skidslingor för alla, skapande av skidaktivitetsområde och snölekplats, tillverkad snö på olika sätt, spårpreparering med dragfordon, mervärdestjänster för skidåkaren och anläggningsägaren, asfaltsslinga för säker rullskidåkning och multipumptrack för spontan teknikutveckling på rull och slutligen finansieringsmöjligheter till allt föregående.

Få kunskap, inspiration och nya infallsvinklar av kursinnehållet i sig och från erfarenhetsutbytet mellan er deltagare. Utbildning vänder sig till alla anläggningsintresserade, föreningar, kommuner och enskilda anläggningsägare och driftare - alla som vill utveckla möjligheterna för längdskidåkningen och för fler besökare till sin anläggning.

Häng på du också! Vare sig ni är på första steget, mellansteget eller närmar er sistasteget för er anläggning.

Vad: Anläggningsutbildning under SSF:s utbildningshelg 30 sep - 2 okt

Var: Falun

Mer info och anmälan: Via länk, reducerat pris till 15 augusti, sista anmälan 1 september

Har du frågor kring anläggningsutbildningen eller andra längdanläggningsfrågor, kontakta anläggningskonsulent Jonas Braam på 0733-223222, This is a mailto link eller boka in ett platsbesök med Jonas eller din närmsta representant från den ideella anläggningsgruppen. Anläggningsgruppen finns till hands från norr till söder för din och din anläggnings skull!

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info