Hoppa till sidans innehåll

Anläggningsforum tema finansiering och bidrag

23 FEB 2022 13:32
Välkommen att delta i det tredje grenöverskridande anläggningsforumet som hålls onsdagen den 23 mars kl 20.00, denna gång med tema finansiering och bidrag.
  • Skapad: 23 FEB 2022 13:32

Vi har nu genomfört två grenöverskridande anläggningsforum där alla som är intresserade kan ansluta och ta del av kunskap, diskutera och inspireras i olika anläggningsfrågor. Forumet har blivit uppskattat och vår förhoppning är att allt fler upptäcker möjligheten så att kunskapsspridningen och erfarenhetsutbytet blir så stort som möjligt.

Det senaste forumet från den 9 februari handlade om snölagring där Erik Melin Söderström från Peak 63 och Martin Landås från anläggningen Vedbobacken i Västerås delade sina erfarenheter av forskning och praktisk erfarenhet i ämnet.  Här kan du se en inspelning av detta forum: Anläggningsforum 9 februari tema snölagring

Nästa anläggningsforum är ons 23 mars kl 20.00 med tema Finansiering och bidrag. Där får ni bland annat träffa Daniel Sandström från Riksidrottsförbundet som berättar om de anläggningsstöd som går att söka via RF och distriktsidrottsförbund. Tips och råd kring finansiering och bidrag förmedlas också under forumet och deltagarnas erfarenheter delas.

Målet är att varje enskilt anläggningsforum ska hålla sig inom en timma, samma länk gäller för alla anläggningsforum, anslut via denna: Teamslänk Anläggningsforum

Varmt välkommen att ansluta, ta del av och dela anläggningserfarenheter!

Har du frågor om anläggningsforumet eller andra anläggningsfrågor, kontakta 

Mattias Hägglund, This is a mailto link, 0705-254835, Anläggningsansvarig SSF
Jonas Braam, This is a mailto link, 0733-223222, Anläggningskonsulent längd och rullskidor 

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info