Hoppa till sidans innehåll
Foto: 919039361464473

Möjlighet till jobb och studier via Åsarna Ski Academy hösten 2022

18 MAJ 2022 14:30
Åsarna Ski Academy erbjuder postgymnasiala alternativ för dig som vill kombinera längdträning och tävling med studier eller jobb. Om det låter intressant kan du nu skicka in din intresseanmälan inför hösten 2022.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2022 20:31

I den anrika skidorten Åsarna finns Åsarna Ski Academy, ett program för vidare satsning inom bland annat alpin skidåkning. Här får studenter njuta av fördelarna med livet på en mindre ort och fokusera på personlig utveckling inom skidåkning. Åsarna Ski Academy passar dig som vill kombinera träning med studier eller arbete.

Jobb
Antingen genom egna kontakter eller via traineeprogrammet där Åsarna Ski Accademy hjälper idrottare att matcha jobb vid sidan av satsningen.

Studier
På Åsarna Ski Academy kan du studera på den nivå som passar dig, på vuxenutbildningar, högskola eller universitet. Du söker och blir antagen enligt ordinarie process hos respektive skola eller universitet. Detta gör Åsarna Ski Academy i nära samarbete med universitet och andra utbildningsplattformar.

Åsarna Ski Academy ger dig rätt förutsättningar att växa inom sporten och utmana dina gränser, tillsammans med kompetenta tränare och likasinnade träningskamrater.

Anmäl ditt intresse
Du har nu möjlighet att skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att fortsätta din satsning parallellt med jobb eller studier efter gymnasiet. Vänligen notera att intresseanmälan inte innebär en garanterad plats och att det inte är helt fastställt att Åsarnas verksamhet startar hösten 2022.

Förutsättningarna för att förverkliga Åsarna Ski Academys verksamhet är att få till finansiering. Det arbetas intensivt med att få alla delar som behövs på plats för att kunna starta upp en eftergymnasial träningsmiljö med start hösten 2022. Genom att skicka in en intresseanmälan kommer du vara med i antagningsprocessen samt få löpande information gällande hur den postgymnasiala verksamheten utvecklar sig.


Intresseanmälan, start hösten 2022
Anmäl dig här


Vid frågor, vänligen kontakta:
Ketty Engrund, Projektledare
Telefon: 070-310 50 09

E-post: This is a mailto link

Skribent: Ulrika Sterner
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info