Hoppa till sidans innehåll
Foto: DANIEL ERIKSSON

Inbjudan arrangörs- och TD-konferens

06 SEP 2022 16:32
Vinterns tävlingar närmar sig med stormsteg, inbjudningarna till årets arrangörskonferens och långloppskonferens är klara och anmälan har öppnat. Passa på att utbilda er organisation inför vintern!
  • Skapad: 06 SEP 2022 16:32

Årets konferens genomförs i Skövde 22–23 oktober. Skövde står senare i vinter värd för SM-veckan vinter där längdåkningen är huvudidrott.

Arrangörskonferensen vänder sig till alla typer av arrangörer av längd- och rullskidtävlingar. Konferensen är obligatorisk för samtliga arrangörer av SM- och nationella cup-tävlingar under vintern.

För dessa arrangörer kommer även en genomgång av vinterns cup-koncept genomföras. Detta sker digitalt några dagar före den fysiska konferensen. Detta gör att konferensen i år genomförs lördag och söndag.

Inbjudan arrangörskonferens 2022 (länk till anmälan finns i dokumentet)

Parallellt med arrangörskonferensen genomförs även SSF´s traditionella långloppskonferens. Innehållet liknar mycket arrangörskonferensen men hara ett mera fokus på långlopp. För seedningsgrundande arrangörer till Vasaloppet så rekommenderas deltagande på konferensen vartannat år för att hålla sig uppdaterad.

Inbjudan långloppskonferens 2022 (länk till anmälan finns i dokumentet)

Sista anmälningsdag till bägge konferenserna är 14 oktober.

Även de som är tilldelade TD-uppdrag och är TD-kandidater kommande vinter genomför sin konferens i Skövde under arrangörskonferensen. Deltagarna till denna konferens blir personligen inbjudna.

I och med att både arrangörer och TD är på samma plats så finns goda möjligheter till att utbyta erfarenheter.

SSFs TD- och regelgrupp i samarbete med tävlingsprogramgruppen, Skidor Hela Livet-gruppen, Billingens Skidallians och Skövde Kommun hälsar alla välkomna till Skövde 22–23 oktober!

Foto: Bildbyrån

Skribent: Ludvig Remb
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info