Hoppa till sidans innehåll
Foto: SISU Idrottsutbildarna

Kom ihåg att rapportera föreningens utbildningar

19 MAJ 2022 10:30
Nu börjar det att dra ihop sig att rapportera in föreningens utbildningsverksamhet till ert lokala RF-SISU-distrikt. Genom redovisningen får er förening värdefulla resurser som kan användas till utbildning eller utveckling!
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2022 10:49

All teori, utbildning, utveckling och planeringsträffar som sker utanför ordinarie verksamhet kan rapporteras som utbildning. Det kan exempelvis handla om vallakurser för föräldrar, tränings- och tävlingsplanering eller tillfällen då ni samlat era aktiva för att prata om hur man är en bra kompis.

Varför ska ni rapportera utbildningstimmar? 
Genom att rapportera bygger ni upp en utbildningspott med ekonomiska resurser som ni kan använda i samband med utbildning och utveckling. Utöver att din förening kan få ekonomiskt stöd så baseras även en del av det statliga stödet till idrottsverksamheten i ert distrikt och till skididrotten i stort på antal rapporterade timmar. 

Ta kontakt med er närmsta RF-SISU konsulent för hjälp att komma igång. Var inte rädd att fråga vad som går att rapportera och vilka utbildningar eller behov just er förening haft och kommer ha, det tjänar alla på!

Här kan ni läsa mer om folkbildning i förening (weblänk).

Skribent: Anna Norman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info