Hoppa till sidans innehåll

Lyckat Ski Team Summer Challenge är avlutat

08 SEP 2022 08:43
Nu är årets upplaga av Ski Team Summer Challenge avslutat och vi kan summera härlig aktivitet under sommaren. De 148 deltagande ungdomarna har tillsamman utfört 1862 utmaningar. Bra jobbat!
  • Skapad: 08 SEP 2022 08:43

Målet med Ski Team Summer Challenge är att ge lite extra inspiration till varierad sommarträning för ungdomar i åldern 13 – 16 år. Med det som mål är det extra kul att höra vad några av ungdomarna säger.

– Det har varit både roligt och utmanande. Jätte bra sätt att få till träning under semestern, säger Lycke Håkansson Hof från Göteborg.

Viktor Höök från Ludvika har även han deltagit i Ski Team Summer Challenge och så här säger han.
–Jag tycker Ski Team Summer Challenge har varit kul, jag har fått inspiration till många olika typer av träningspass och tränat fler pass än jag brukar göra under sommaren.

Svenska Skidförbundet känner sig nöjda med vad Ski Team Summer Challenge har bidragit till under sommaren, berättar Jenny Limby, barn- och ungdomsansvarig på SSF.
– Det är fantastiskt att höra från deltagare och föräldrar hur Ski Team Summer Challenge verkligen gjort skillnad. Att ungdomar inspirerats till att testa på träningsformer de annars inte genomfört och även vid flera tillfällen fått med sig syskon och föräldrar är extra kul. Dessutom har vi genom Ski Team Summer Challenge lyckats nå ut till fler ungdomar med det viktiga budskapet om att vara en ”Hållbar skidåkare”.

Som en liten extra belöning har det nu lottats ut fina Ski Team priser till de ungdomar som lyckades göra minst 25 av de totalt 32 utmaningarna. Alla pristagare är kontaktade och priserna skickas ut inom kort.

Tyra Klingspor Lindblom från Sollentuna som syns på bilden när hon utför en av utmaningarna, är en av de glada vinnarna.

Tack för den här gången!

 

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info