Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyhet i årets Landslagsskola

12 APR 2022 09:30
Nu kan vi presentera en nyhet i årets upplaga av Stjärna på skidors Landslagsskola. I år ingår nämligen en snygg t-shirt till alla ledare.
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 09:30

Genom Stjärna på skidors Landslagsskola kan föreningar på ett enkelt sätt genomföra härliga lägerdagar på hemmaplan. Landslagsskolan är anpassad för 9–12 år och innehåller både stöd till föreningen i form av en färdig lägerplan samt fina gåvor till barnen.

Men från och med i år ingår även en t-shirt till alla ledare. Med det tillskottet i Landslagsskolan hoppas vi kunna tydliggöra ledarrollen och ge en liten belöning till alla ledare.

I materialet till Landslagsskolan finns även tips på hur föreningen kan involvera unga ledare, vilket vi verkligen hoppas att föreningarna gör. Genom att involvera de äldre ungdomarna eller juniorerna i föreningen som ledare får barnen fina förebilder och ungdomarna en introduktion i ledarskapet. Att i tidig ålder få en inblick i ledarskapet har visat sig vara positivt för självkänslan och ett fortsatt livslångt idrottande – som aktiv eller som ledare.

Läs mer om Stjärna på skidors Landslagsskola och hur ni beställer materialet.

Vid frågor eller funderingar, kontakt Jenny Limby, This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
SvSpel_SoMe_Spons_316x103.jpg
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info