Hoppa till sidans innehåll

Snart drar årets Stjärnjakt i gång

22 AUG 2022 16:17
Stjärnjakten gör säsongen för alla 9–12 åringar till något extra. Hela gänget får ett gemensamt mål att kämpa mot och massor av roliga utmaningar att genomföra. Klart att ni ska hänga på!
  • Skapad: 22 AUG 2022 16:17

Starten på årets Stjärnjakt sker den 1 september, då anmälan för alla föreningar öppnar. Ni som förening väljer själva när ni anmäler er och det går självklart bra att göra under hela hösten.

Allt går ut på att genomföra ett antal utmaningar, som är anpassade för målgruppen. Det handlar både om roliga och ibland lite annorlunda träningsinnehåll men även utmaningar som bygger på värdegrundsfrågor.

Så här säger en av ledarna som deltog förra säsongen

-Stjärnjakten är en jätte kul aktivitet för barnen, men den är även till stor hjälp för oss ledare i planeringen av träningstillfällena. Gruppen får ett gemensamt mål att sträva mot och prata om. Vi kan verkligen rekommendera andra föreningar att delta!

För fem av de deltagande föreningarna väntar sen en riktig höjdarupplevelse, nämligen att tillsammans hela gänget få åka till världscupen i Falun och heja på landslagsåkarna. Men inte nog med det, barnen får även själva chansen att åka en glädjefylld stafett på själva världscupsarenan.

Här kan ni läsa mer om Stjärnjakten.

Den 5 september kl. 20.00-21.00 genomförs ett webbinarie med tips till dig som ledare för 9–12 åringar. Du får du mer information kring vad Stjärnjakten kan bidra till och höra ledare som deltagit tidigare år berätta om sina erfarenheter.
Anmäl dig till webbinariet via följande länk,
https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1646643

Vid frågor och funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info