Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mattias Bångman

Snart öppnar den nya utbildningsplattformen

15 JUN 2022 16:20
Vi utbildar fler och mer! Från och med i höst kommer Svenska Skidförbundets digitala utbildningsplattform lanseras. Varje förening behöver därför öppna upp integrationen för Idrottens utbildningsplattform i IdrottOnline – här förklarar vi hur!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2022 16:25

Från den 1 oktober kommer Svenska Skidförbundets utbildningar successivt sjösättas i den nya digitala utbildningsplattformen IUP (Idrottens utbildningsplattform). På sikt kommer alla utbildningar att samlas i portalen, vare sig det är en digital eller fysisk utbildning.  Anmälan görs även direkt i plattformen.

-Med den nya plattformen kommer vi kunna erbjuda mer tillgängliga utbildningar utifrån våra medlemmars behov. Här kommer användaren få en samlad bild över genomförda och kommande utbildningar samt dess material, säger Anna Norman, utbildningsansvarig för längdskidverksamheten på Svenska Skidförbundet.

I ett första steg behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. När föreningens administratör genomfört detta är det viktigt att varje föreningsmedlem ser till att ha rätt mejladress registrerad i IdrottOnline, detta för att möjliggöra en användaradress i IUP. 

Till hjälp finns här en lathund som förklarar hur administratören i föreningen genomför denna integration. 

Mer information om utbildningsplattformen kommer framöver! 

Vid frågor, kontakta er förenings närmsta längdkonsulent eller maila This is a mailto link

Skribent: Anna Norman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info