Hoppa till sidans innehåll

Snart öppnar utbildningsplattformen

06 SEP 2022 15:24
Den 1 oktober öppnar Svenska Skidförbundet den nya digitala utbildningsplattformen. Varje förening behöver därför öppna integrationen mellan utbildningsplattformen och Idrottonline - det är enkelt och snabbt avklarat - här förklarar vi hur!
  • Skapad: 06 SEP 2022 15:24

Från och med i höst kommer Svenska Skidförbundets utbildningar successivt sjösättas i den nya digitala utbildningsplattformen IUP (Idrottens utbildningsplattform). På sikt kommer alla utbildningar att samlas i portalen, vare sig det är digitala eller fysiska utbildningar.
I ett första skede kommer de grundläggande tränarutbildningarna finnas i plattformen; Introduktionsutbildningen längdskidåkning samt tränarutbildning SKIDLEKA och SKIDLÄRA.

-Med den nya plattformen kommer vi kunna erbjuda mer tillgängliga utbildningar utifrån våra medlemmars behov. Här kommer användaren få en samlad bild över genomförda och kommande utbildningar samt dess material, säger Anna Norman, utbildningsansvarig för längdskidverksamheten på Svenska Skidförbundet.

I ett första steg behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. Det är enkelt och tar inte lång tid. Till hjälp finns här en lathund som förklarar hur administratören i föreningen genomför denna integration. 

När föreningen genomfört integrationen kan medlemmarna skapa användarkonto och logga in på IUP: utbildning.skidor.com

Vid frågor, kontakta er förenings närmsta längdkonsulent eller maila This is a mailto link

Skribent: Anna Norman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info