Hoppa till sidans innehåll

Specialerbjudande till aktivitetsområdet

16 NOV 2022 11:09
Tack vare BAUHAUS kan vi nu erbjuda en efterfrågad produkt, nämligen en figur med landslagskoppling till aktivitetsområdet. Ta chansen!
  • Uppdaterad: 16 NOV 2022 11:09

Svenska Skidförbundet och BAUHAUS har sedan säsongen 2017/2018 samarbetat för att få fler barn att upptäcka skidglädje. Det gemensamma projektet heter BAUIS Skidskola och innehåller både paket för skidskolor samt låneutrustningspaket till förskolor. Nu kommer ytterligare ett erbjudande, nämligen en längdskidåkande BAUI till aktivitetsområdet.

Genom åren har våra längdkonsulenter fått frågor från föreningar om figurer med koppling till skidförbundet till deras aktivitetsområden och tack vare samarbetet med BAUHAUS kan vi nu erbjuda det.

BAUI-figuren kostar 1950: - inkl. frakt. Föreningen kan söka Idrottsmedel för halva kostnaden och pengarna som kommer in går raka vägen till mer utrustning i förskolepaketen. Så genom att förgylla ert aktivitetsområde med en härlig BAUI-figur ger ni även möjligheten till fler barn att få testa på längdskidåkning i sin förskoleverksamhet.

BAUI-figuren finns i begränsad upplaga, så passa på nu direkt!

Beställning sker till This is a mailto link
Ange förening, kontaktperson, leveransadress, mobilnummer och mailadress för försändelseinfomration, fakturaadress och organisationsnummer.

Leverans kan tidigast ske i mitten av december.

Läs mer om BAUIS Skidskola 

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info