Hoppa till sidans innehåll

Stjärnjakten är igång

12 SEP 2022 10:54
Den 1 september öppnade anmälan till årets Stjärnjakt och redan nu är det 11 föreningar och drygt 230 barn som är med. Än finns det gott om tid att haka på, så hoppas att ännu fler barn får vara med i jakten av stjärnor.
  • Skapad: 12 SEP 2022 10:54

Stjärnjakten gör säsongen för alla 9–12 åringar till något extra. Hela gänget får ett gemensamt mål att kämpa mot och massor av roliga utmaningar att genomföra.

Allt går ut på att genomföra ett antal utmaningar, som är anpassade för målgruppen. Det handlar både om roliga och ibland lite annorlunda träningsinnehåll men även utmaningar som bygger på värdegrundsfrågor.

Att tillsammans utföra alla utmaningar skapar en stark gemenskap och bygger på sammanhållningen i träningsgruppen, vilket har stor betydelse för att så många barn som möjligt ska trivas och känna tillhörighet.

Så här säger en av ledarna som deltog förra säsongen

-Stjärnjakten är en jätte kul aktivitet för barnen, men den är även till stor hjälp för oss ledare i planeringen av träningstillfällena. Gruppen får ett gemensamt mål att sträva mot och prata om. Vi kan verkligen rekommendera andra föreningar att delta!

För fem av de deltagande föreningarna väntar sen en riktig höjdarupplevelse, nämligen att tillsammans hela gänget få åka till världscupen i Falun och heja på landslagsåkarna. Men inte nog med det, barnen får även själva chansen att åka en glädjefylld stafett på själva världscupsarenan.

Årets upplaga innehåller dessutom en nyhet, då det finns möjlighet att nå ett delmålspris när fem stjärnor är genomförda.

För anmälan och mer information om Stjärnjakten, gå in på https://stjarnapaskidor.se/forening/

Vid frågor och funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

 

 

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info