Hoppa till sidans innehåll

Stjärnjakten kommande säsong

11 JUN 2022 12:00
Stjärnjakten säsongen 2021/2022 blev en succé med över 600 deltagande barn i åldern 9–12 år. Kommande säsong drar Stjärnjakten i gång den 1 september och redan nu avslöjar vi att den kommer innehålla en nyhet.
  • Skapad: 11 JUN 2022 12:00

Stjärnjakten gör säsongen för alla 9–12 åringar till något extra. Deltagande föreningar får ett gemensamt mål att kämpa mot tillsammans. Vilket vi tror är väldigt viktigt för sammanhållning och gemenskap i gänget.

Allt går ut på att genomföra ett antal utmaningar, som är anpassade för målgruppen. Det handlar både om roliga och ibland lite annorlunda träningsinnehåll men även utmaningar som bygger på värdegrundsfrågor.

Så här säger en av ledarna som deltog förra säsongen

-Stjärnjakten är en jätte kul aktivitet för barnen, men den är även till stor hjälp för oss ledare i planeringen av träningstillfällena. Gruppen får ett gemensamt mål att sträva mot och prata om. Vi kan verkligen rekommendera andra föreningar att delta!

För fem av de deltagande föreningarna väntar sen en riktig höjdarupplevelse, nämligen att tillsammans hela gänget få åka till världscupen i Falun och heja på landslagsåkarna. Men inte nog med det, barnen får även själva chansen att åka en glädjefylld stafett på själva världscupsarenan.

Klart att just er förening ska hänga på!

Här kan ni läsa mer om Stjärnjakten.

Den 5 september kl. 20.00–21.00 genomförs ett webbinarie med tips till dig som ledare för 9–12 åringar. Då får du mer information kring vad Stjärnjakten kan bidra till och höra ledare som deltagit tidigare år berätta om sina erfarenheter.

Vid frågor och funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info