Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF

Utbildningsbehov i förening och distrikt

13 MAJ 2022 14:30
Utbildning är starkt bidragande till motivation, kunskap och utveckling för både individen och verksamheten i stort. Vill er förening ta ett extra steg inför nästa säsong?
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2022 14:31

Svenska Skidförbundets utbildningsverksamhet för längdskidor erbjuder utbildningar för dig som är tränare, ledare, anläggare eller tävlingsarrangör. Utbildningarna kan ske i fysiskt eller digitalt format beroende på innehåll och nivå.

Tränarutbildningar på barnnivå (upp till 12 år) arrangeras oftast av skiddistrikten själva. Målsättningen är att dessa utbildningar ska kunna hållas så lokalt som möjligt för att öka tillgängligheten för den enskilde ledaren.

Inventera era utbildningsbehov i föreningen och samverka med andra föreningar i distriktet under planering och genomförande. Det ökar möjligheten att få god uppslutning till utbildningen och ge möjlighet för fler ledare att utvecklas!

Här kan du läsa mer om Svenska Skidförbundets utbildningar inom längdskidor.

Svenska Skidförbundet har som målsättning att varje år presentera en utbildningsplan/kalender vid månadsskiftet juni–juli. Här hittar ni främst utbildningar som administreras centralt via SSF, men vi hjälper gärna till att samordna och marknadsföra distriktens utbildningar.

Vid frågor eller önskemål om utbildning, kontakta någon av oss:
Kontaktuppgifter längdkonsulenter

Skribent: Anna Norman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
SvSpel_SoMe_Spons_316x103.jpg
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info