Hoppa till sidans innehåll

Utveckla er förening genom Tour 2026

19 JAN 2022 16:20
Med Tour 2026 arbetar vi på Svenska Skidförbundet handfast med att nå visionen ”Bäst i världen - alla på snö”. För att nå dit har vi en mission. Vi vill bli fler och vi vill bli bättre!
  • Uppdaterad: 19 JAN 2022 16:19

Tour 2026 är ett tillgängligt arbetsmaterial och verktyg för att arbeta med Svenska Skidförbundets gemensamma strategi. "Touren" kommer bestå av flera etapper för att tydliggöra utvecklingsresan (länk till webben Tour 2026).

Etapp 1 handlar om att etablera och levandegöra en gemensam värdegrund. 
En värdegrund är viktig för att utveckla föreningens identitet; för att vara trygga i hur ni vill bete er och hur ni vill uppfattas av andra. Se det som ett stabilt fundament ni kan gå tillbaka till när ni känner att ni tappar fokus, ork eller riktning. 

I satsningen har Svenska Skidförbundets längdkonsulenter krokat arm med idrottskonsulenterna hos RF-SISU för att nå ut till landets skidföreningar och distrikt. Att arbeta tillsammans med RF-SISU ger föreningen ett mervärde då vi har olika styrkor. Skidförbundet står för det skidspecifika och RF-SISU är experter på att få i gång utvecklingsprocesser i föreningarna.

Förutom föreningsutveckling genom Tour 2026 innehåller träffarna även en praktisk del på temat "fartfylld teknikutveckling på skidor". 

Med anledning av den höga smittspridningen av Covid-19 erbjuder vi just nu anpassade digitala träffar, med möjlighet till separata praktiska delar utomhus vid senare tillfälle.

Föreningsträffarna kommer erbjudas hela vintern och våren.
Vill er förening eller distrikt haka på den första etappen av Tour 2026? Kontakta då någon av oss (länk)!

Här kan ni läsa ett reportage som RF-SISU Norrbotten gjort om vårt arbete med Tour 2026!

Skribent: Anna Norman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info