Hoppa till sidans innehåll

För åkare i seedningslopp


För att automatisk seedning ska fungera måste du som åkare anmäla dig via föreningens tävlingskalender SSF TA. Länk till detta anmälningssystem ska finnas i tävlingsinbjudan.

Om du anmäler dig på annat sätt, eller arrangören inte stödjer automatisk seedning, så får du själv skicka in seedningsunderlag till Vasaloppet, This is a mailto link

Åkare i tävlingsklass (föreningsmedlemmar): 

Om du är medlem i en förening (ansluten till Svenska Skidförbundet) anmäler du dig genom att gå till SSF TA tävlingskalender via din förenings hemsida. Där väljer du dig själv i listan med medlemmar och behöver endast fylla i ditt VasaID. Se manual "Anmälan till tävling"

Om du saknas i listan med medlemmar, kontrollera först att din förenings namn står högst upp till vänster och kontakta i andra hand din förening för att bli inlagd i medlemsregistret.

Åkare i motionsklass

Om du inte tävlar för någon förening, eller för en förening som inte är ansluten till Svenska Skidförbundet, får du fylla i dina person- och kontaktuppgifter samt VasaID i anmälningsformuläret i SSF TA.  VasaID får du fram genom att logga in på Vasaloppet.se, Mina sidor-personuppgifter. Se manual "Anmälan för motionärer"

Utländska åkare som vill seedas måste vid anmälan ange person- och kontaktuppgifter samt VasaID . Detta får du fram genom att logga in på Vasaloppet.se, Mina sidor-personuppgifter.

Förklaring av begrepp

VasaID
VasaID är en identitetskod som Vasaloppet använder som komplement till personnummer i sitt system. Ditt VasaID kan du få fram genom att logga in på Vasaloppets hemsida Vasaloppet.se, Mina sidor-personuppgifter. 

SSF TA
SSF TA är Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system i IdrottOnline. Läs mer

SSF Timing
SSF Timing är Svenska Skidförbundets tidtagningsprogram för längd- och alpina tävlingar. Läs mer

Uppdaterad: 09 JUN 2016 13:24 Skribent: Ulrika Jakobsson

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info