Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF Idrottens utbildningsplattform, IUP.

Idrottens utbildningsplattform, IUP


Den 1 oktober 2022 kommer Svenska Skidförbundets (SSF) utbildningar samlas på en och samma utbildningsplattform. Där både anmälan och utbildningsmaterial finns. Vi kommer att erbjuda digitala utbildningar, fysiska utbildningar, grenspecifika och grenöverskridande utbildningar.  Varje förening måste därför öppna upp integrationen för Idrottens utbildningsplattform i IdrottOnline – här förklarar vi hur!

Du är kanske van att anmäla dig till en kurs eller utbildning i IdrottOnline, Google Forms eller via en mejladress? Men från och med nu kommer SSFs utbildningar bli mer lättillgängliga. På Idrottens utbildningsplattform, IUP, kommer alla SSFs utbildningar att samlas, först ut är alpint och längd med ett antal utbildningar, vidare under säsongen och kommande år fylls det på ytterligare med utbildningar från dom och fler av våra idrotter Dessutom kommer visssa av RF-SISU idrottsöverskridande utbildningar att finnas.

För att detta ska vara möjligt behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. När föreningens administratör genomfört detta är det viktigt att varje förening har ett uppdaterat medlemsregister i Idrott Online samt att var föreningsmedlem ser till att ha rätt mejladress registrerad i IdrottOnline, detta för att möjliggöra en användaradress i IUP.

Till hjälp finns en lathund som förklarar hur administratören i föreningen genomför denna integration.

När integrationen är gjord av föreningen kan medlemmarna själva skapa en användaradress. Till hjälp för det finns en lathund som förklarar hur samt hur man anmäler sig till utbildning.

Vid frågor kontakta: 
This is a mailto link 

Uppdaterad: 27 JUN 2022 12:06 Skribent: Anna-Karin Jejlid
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info