Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Flank

SISU – Idrottsutbildarna


Ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna i er förening för att göra en analys av nuläget och identifiera era behov som ni sedan får hjälp med att skriva ned i en egen utvecklings- och utbildningsplan.

För att kunna genomföra era planer kan ni söka ekonomiskt stöd, via Idrottslyftet. Stöd kan ges både till aktiva, tränare och ledare, föräldrar, grupper och själva föreningen.

Få hjälp att utveckla föreningen

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening. Låt er inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

SISU Idrottsutbildarna erbjuder folkbildning till idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.

De arbetar både på nationell nivå och genom sina 19 RF–SISU-distrikt. Deras verksamhet kan – något förenklat – delas upp i områdena folkbildning, utbildning och förbundsutveckling.

Distrikten är länken mellan det centrala och lokala och har en viktig roll i en sammanhållen idrottsrörelse. De ska värna om och säkerställa lokal närvaro där det personliga mötet med föreningen är centralt.

Som förening och specialdistriktsförbund (SDF) vänder du dig till ditt RF-SISU-distrikt för att få stöd och vägledning. 

De har en mängd exempel på stöd och verktyg för dig som är ledare eller tränare i en idrottsförening. Det kan exempelvis handla om utmaningar i er förening, där ni behöver hjälp att föra samtalen framåt.

LÄS MER: SISU Idrottsutbildarnas webbplats

Uppdaterad: 09 MAR 2020 12:21
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info