Hoppa till sidans innehåll

Sök utbildning


Här kan du söka bland de utbildningar vi arrangerar.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Barnledarutbildning Ronneby 16-18 aug

Grundutbildning för barnledare som riktar sig till alla nya ledare inom skidverksamheten. Utbildningen behandlar lekstadiet i utvecklingsmodellen och bygger på konceptet ”skidkul”, det vill säga att det ska vara kul med skidåkning och allt runt omkring. Mycket inslag av lek och roliga aktiviteter för hela familjen. Utbildningen utgör första steget i Svenska Skidförbundets modell för ledarutbildning.

Kontaktperson: Lars Selin Datum: 2019-08-16 - 2019-08-18 Plats: Karlsnäsgården, Ronneby Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ungdomstränarutbildning Ångermanland

Utbildningen riktar sig till ungdomstränare eller blivande ungdomstränare som ska ta hand om ungdomar mellan 13 - 16 år.

Utbildningen är uppdelad på två fysiska träffar (helger) och däremellan sker nätbaserade egenstudier. Du kommer att få hemuppgifter som ska redovisas via utbildningswebbens klassrum. Vissa kunskapstester kommer även genomföras via nätet. Innan den första fysiska träffen ska kursdeltagaren ha loggat in i utbildningsportalen och bekantat sig med klassrummet.

100% närvaro på de två fysiska utbildningshelgerna gäller.

Kontaktperson: Anna Norman Datum: 2019-09-06 - 2019-12-08 Plats: Scandic Hotel Mer information på kurssidan
Till anmälan

Svensk Alpin Tränarutbildning SATU I Unga Ledare

Svensk alpin tränarutbildning I Unga Ledare - SATU I UL.

Kursen för dig som är mellan 16-25 år. Har du ett stort intresse för ledarskap och alpin utförsåkning är detta kursen som passar dig.

Under två delkursen, den 20-22 september 2019 på Bosön och 2-5 januari 2020 i Duved med boende på Fjällportens pensionat träffas vi för barmark respektive snöutbildning. Kursmaterialet kommer från det nya utvecklingsdokumentet.

Vi ser ett stort värde för vårar unga ledare i alpina Skidsverige att träffas och utöka sitt nätverk inom den alpina idrottsrörelsen. Att träffas och praktiskt träna sitt ledarskap i workshops samt möjligheten att dela erfarenheter med varandra ligger till grund varför denna kurs har två fysiska träffar. På barmarksträffen ingår också en tävlingsarrangörsutbildning.

Kursen inleds den 6 september med egenstudier via web som skall vara godkänd innan träffen på Bosön.

Kursen är subventionerad av SSF och har en kostnad på 5600 kronor. I kursavgiften ingår boende, helpension och liftkort. Resan bokar och betalar kursdeltagaren själv.

Kontaktperson: Anna-Karin Jejlid Datum: 2019-09-20 - 2020-01-05 Plats: Stockholm, Lidingö Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info