Hoppa till sidans innehåll

Ny förbundsdirektör sökes

07 DEC 2015 14:29
Vår nuvarande förbundsdirektör Niklas Carlsson har valt att helhjärtat ägna sig åt alpina VM som går i Åre 2019. Därför söker vi nu någon som kan ersätta honom på posten som förbundsdirektör.
  • Skapad: 07 DEC 2015 14:29

I rollen som förbundsdirektör är du en god företrädare för Svenska Skidförbundet, såväl inom som utom organisationen. Förbundsdirektören representerar Svenska Skidförbundet i nationella och internationella sammanhang såsom i kontakter med Riksidrottsförbundet (RF), Sveriges Olympiska Kommitté (SOK), World Anti-Doping Agency (WADA) och Internationella Skidförbundet (FIS).

Som förbundsdirektör förstår och utvecklar du helheten, allt från föreningsliv, barn- och ungdomsverksamhet, folkhälsa och till elit.

Rollen medför ett helhetsansvar för Svenska Skidförbundets tio grenar, personal och ekonomi. Du leder, samordnar och följer upp det dagliga arbetet mot övergripande mål och mot vår vision "Bäst i världen – Alla på snö".

Du är en förebild för vår värdegrund och sätter verksamheten i främsta rummet samt uppmuntrar och synliggör dina medarbetare.

Fortfarande intresserad? Trevligt!

Fortsätt då att läsa mer under rubriken Lediga tjänster.

Skribent: Lotte Jernberg
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info