Hoppa till sidans innehåll

Vattenfall och Svenska Skidförbundet förlänger avtalet

12 FEB 2015 10:52
Vattenfall och Svenska Skidförbundet firar innevarande säsong 20-års jubileum som samarbetspartners. Nu har parterna förlängt avtalet ytterligare – till och med skidsäsongen 2016/2017.
  • Skapad: 12 FEB 2015 10:52

– Vi är långsiktiga i vårt samarbete med Svenska Skidförbundet och med avtalet klart kan vi redan nu blicka fram mot nästa skidsäsong, det vill säga även efter skid-VM i Falun och vårt 20-års jubileum, säger Annika Bränning, sponsorchef på Vattenfall.

Avtalet innebär att Vattenfall fortsätter som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet vilket betyder traditionell exponering på bland annat hjälmar, mössor, tränings- och tävlingskläder. Vattenfall stöttar också Svenska Skidförbundets barn- och ungdomsprojekt som exempelvis "Alla på snö" och "Barnens Vasalopp", som gör att fler barn får möjlighet att upptäcka snöglädje.

Genom avtalet kommer Vattenfall även fortsättningsvis ha exklusiv möjlighet att använda enskilda aktiva i sin kommunikation, både gentemot anställda och allmänhet.

– En ny del i vårt samarbete är att vi har förstärkt kopplingen till vårt hållbarhetsarbete genom en utökad etisk klausul i avtalet kopplad till vår "Code of Conduct for suppliers", säger Annika Bränning.

– Jag är mycket glad att vi nu förlänger avtalet med Vattenfall. Det är positivt för Svenska Skidförbundet och är ytterligare ett bevis på vårt långvariga samarbete som resulterat i fantastiska framgångar för våra landslag och även hjälpt oss få fler att upptäcka nyttan och glädjen med att aktivera sig på snö, säger Niklas Carlsson, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet.

Toppbild: Magnus Hall, vd Vattenfall omges av Jens Byf´ggmark, Marcus Hellner, Charlotte Kalla och Maria Pietilä Holmner under den årliga medieupptakten på Vattenfall hösten 2014. Foto: bildbyrån.

Skribent: SSF
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info