Hoppa till sidans innehåll

Föreningsrapport och felaktiga mejladresser

05 APR 2016 09:00
Nu är det dags att skicka in er föreningsrapport via IdrottOnline. Kom även ihåg att samtidigt uppdatera alla kontaktuppgifter, just nu är flera hundra mejladresser felaktiga vilket gör att föreningen missar värdefull information.
  • Skapad: 05 APR 2016 09:00

Perioden 1 april–31 maj är det dags för Svenska Skidförbundets föreningar att skicka in föreningsrapporten, med medlemsantal, ledare och styrelse, via IdrottOnline. Rollsätt även styrelsen innan föreningsrapporten genereras.

Kom även ihåg att uppdatera föreningens kontaktuppgifter och att ange en officiell e-postadress, så att ni inte missar värdefull information från exempelvis Svenska Skidförbundet och även potentiella medlemmar. När vi skickade ut information om Skidlyftet så var det över 100 (!) mejladresser som inte var korrekta och i detta fallet betydde det att dessa föreningar kanske gick miste om chansen att söka bidrag på upp till 50 000 kronor.

Detta år tillkommer även fem enkla frågor att besvaras.

Medlemsstatistiken i rapporten ligger till grund för föreningens storlek på årsavgiften, så för samtliga administratörer och kassörer är det av stor vikt att föreningsrapporten skickas in inom angiven tid (alltså före den 31 maj).

Under juni–juli kommer därefter Svenska Skidförbundets medlemsavgift att aviseras ut till föreningen.

Viktigt att tänka på är att det ingår en olycksfallsförsäkring för de medlemmar som finns registrerade i medlemsförteckningen.

Skribent: SSF
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info