Hoppa till sidans innehåll
Foto: Charlotta Bürger Bäckström

Starta världscupfesten i Kungsträdgården

17 FEB 2016 13:38
Kungsträdgården i Stockholm förvandlas måndagen den 22 februari till ett snöaktivitetsparadis då Svenska Skidförbundet och Idrottsförvaltningen i Stockholm bjuder in alla på en spektakulär snöfest för att fira att alpina världscupen kommer till Stockholm och Hammarbybacken.
  • Skapad: 17 FEB 2016 13:38

Hur är det att starta i alpina startgrindar eller hur känns det att starta en längdsprint? Eller du kanske hellre vill pröva att åka på rails eller kanske skicross? Kom till Kungsträdgården måndagen den 22 februari kl 15–20 och testa allt detta samt många andra roliga aktiviteter. Du behöver inte ta med dig skidor, pjäxor eller stavar eftersom det finns låneutrustning på plats.

– Vi hälsar besökare i alla åldrar varmt välkomna att pröva hur det är att starta i några av alla våra snögrenar. Det kommer finnas många olika roliga sätt att aktivera sig under dagen, vi vill skapa en härlig snöfest för hela familjen, säger Charlotta Bürger Bäckström på Svenska Skidförbundet.

På plats finns några av våra alpina världsåkare: Sara Hector, Anton Lahdenperä och Natalie Eklund som hjälper oss att ladda upp inför parallelltävlingen i Hammarbybacken dagen efter, den 23 februari. Dessutom kommer det finnas tävlingar där det går att vinna fina priser kopplade till snöaktivitet.

Välkomna på snöfest för hela familjen i Kungsträdgården!

Skribent: Lotte Jernberg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info