Hoppa till sidans innehåll

Musikhjälpen – hjälp oss hjälpa

17 DEC 2016 10:36
Var med och bjud på Svenska Skidförbundets auktioner till årets Musikhjälp!
  • Uppdaterad: 17 DEC 2016 11:44

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen. Årets insamling uppmärksammar barn som inte kan gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna.

Några av Svenska Skidförbundets grenar har lagt upp auktioner för att stötta insamlingen. Bjud på dessa och hjälp oss bidra till en bättre värld för barn som behöver hjälp.

Bjud på följande paket

 

Frida Hansdotters skidglasögon och VIP-biljetter till världscuptävlingen i Hammarbybacken

Frida Hansdotter är känd för att själv designa sina rosa skidglasögon och nu har du chansen att buda hem Fridas unika skidglasögon. I paketet ingår även två VIP-biljetter till världscupstävlingen i Hammarbybacken i Stockholm den 31 januari 2017, och det är i samband med den tävlingen som vinnaren kommer få ta emot skidglasögonen.

Auktionen slutar: 17 december kl 20.11

Till auktionen

Mattias Hargin – signerad hjälm, nummerlapp och två VIP-biljetter till världscuptävlingen i Hammarbybacken

Lägg ett buda på slalomesset Mattias Hargins signerade hjälm och nummerlapp. Dessutom ingår två exklusiva VIP-biljetter till världscuptävlingen i Hammarbybacken, Stockholm, den 31 januari 2017.

Auktionen slutar: 19 december 16.59

Till auktionen

Längdlandslaget – signerade ruggskidor

Äg spåret i vinter på dessa längdskidor, skänkta av svenska längdlandslaget! Dessa så kallade ruggskidor används i tävlingssammanhang när temperaturen ligger runt nollan. Då kan det vara svårt för vanlig valla att fungera.

Skidorna är Fischer ruggskidor, full längd, herrskidor. Signerade av åkarna i svenska längdlandslaget.

Auktionen slutar: 17 december kl 18:09

Till auktionen

Träningsdag med puckellandslaget

Tillsammans med Åre Bageri och Wersens ger vi dig möjligheten att för en dag vara en del av landslaget i puckel! Du får äta frukost med laget på Åre Bageri, träna två pass med oss i träningsbacken i Duved, få coaching av landslagstränare, och avsluta med middag på Wersens. Ta detta tillfälle att lära dig mer om puckelåkning, och se när landslaget finslipar inför sin kommande Europa- och världscup-turné! Träningsdagen är under vårt träningsläger 3–6 januari. Liftkort och utrustning ingår ej.

Auktionen slutar: 19 december kl 11.42

Till auktionen


Anna Holmlunds unika skidhjälm från Bliz

Vill du vara snyggast och säkrast i backen!? Till förmån för musikhjälpen auktionerar Anna Holmlund tillsammans med BLIZ ut en unik egendesignad hjälm med Annas "superwoman" logga på, som endast finns i två exemplar. Den ena kommer Anna åka med i skicross-världscupen i vinter och den andra har nu någon chans att kamma hem!

Auktionen slutar: 22 december kl. 16.51

Till auktionen

LÄS MER: Om Musikhjälpen (länk till Sveriges Radios webbplats)

Skribent: Lotte Jernberg
Epost: This is a mailto link
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info