Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Svenska Skidförbundet förlänger avtalet med Infront

24 OKT 2018 11:30
Efter ett redan 20-årigt samarbete förlängs avtalet mellan mediebolaget Infront Sports & Media AG och Svenska Skidförbundet i ytterligare fem år – till och med säsongen 2025/2026
  • Skapad: 24 OKT 2018 11:30

– Intresset för Svenska Skidförbundets idrotter fortsätter att öka för varje säsong som går. Infront är därför den perfekta partnern för att på ett modernt och attraktivt sätt ytterligare öka upplevelsen av idrotterna för alla våra fans, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör på Svenska Skidförbundet.

Avtalet betyder att Infront kommer hantera medieproduktionen och -rättigheterna (inklusive nationella rättigheter) för samtliga svenska FIS världscuptävlingar i alpin skidåkning, längdskidor, backhoppning (inklusive skidflygning), nordisk kombination, snowboard och samtliga freestylegrenar för de kommande åtta säsongerna.

– Efter 20 års framgångsrikt samarbete med Svenska Skidförbundet är vi glada att ytterligare förstärka vår världscup-portfölj i de nordiska länderna, vi har redan förnyat vårt avtal med det Finska Skidförbundet fram till 2026. Det förlängda avtalet gör det möjligt för oss att långsiktigt fortsätta att förbättra och utveckla medieproduktionen och även kommunikationen i digitala kanaler för att ge alla fans en ännu bättre sportupplevelse, säger Bruno Marty, senior vice president för vintersporter på Infront.

Den absolut största händelsen denna säsong är alpina VM i Åre den 5–17 februari där Svenska Skidförbundet genom det förlängda samarbetet med Infront kommer kunna bjuda alla vintersportfans på en upplevelse utöver det vanliga!

Skribent: SSF
Epost: Adressen Gömd
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info