Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Nytt kring SSF Timing och SSF TA

07 NOV 2019 15:33
Vet du om att det finns Live resultatrapportering i SSF Timing och att det finns en betaltjänst i SSF TA? Här följer lite information kring detta och även ett tips om utbildningstillfällen.
  • Skapad: 07 NOV 2019 15:33

Live-resultat i SSF Timing

På live.skidor.com kan du se liveresultat från de tävlingar där arrangören använder vårt system SSF Timing för tidtagning.

Svenska Skidförbundets medlemsföreningar betalar endast 500 kronor per säsong för att använda SSF Timing inklusive live-funktionen.

Versionen för 2019/2020 kommer att finnas tillgänglig för nedladdning under december.

Utbildning i tidtagning med SSF Timing

Vi genomför grundutbildningar i SSF Timing, både för längd- och alpina tävlingar. Grundutbildningen riktar sig till tidtagare både på nationella och lokal tävlingar. Men kursen är även utmärkt för de som redan jobbar med tidtagning att lära sig senaste nytt och uppdatera sina kunskaper.

LÄNK: Planerade kurstillfällen

Betaltjänst i anmälan via SSF TA

Du vet väl om att det finns en betaltjänst, DIBS Easy, vid anmälan via SSF TA. Tjänsten har ingen månads-, års- eller uppläggningsavgift, utan det tas endast ut en avgift per transaktion.

För att använda DIBS Easy behöver er förening teckna ett avtal med DIBS via SSF. Kontakta This is a mailto link för mer information.

Skribent: Ulrika Jacobsson
Epost: Adressen Gömd
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info