Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Advokatbyrå DLA Piper Sweden ny samarbetspartner till Svenska Skidförbundet

03 JUN 2019 08:52
DLA Piper var juridisk rådgivare till VM-bolaget Åre2019 och även sponsor av världscuptävlingen i parallellslalom i Hammarbybacken. Nu tar de ytterligare ett steg, denna gång som samarbetspartner till hela Svenska Skidförbundet.
  • Skapad: 03 JUN 2019 08:52

– Vi välkomnar DLA Piper till Svenska Skidförbundet. Deras erfarenhet och spetskompetens inom nationell och internationell juridik kommer underlätta betydligt för förbundet, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör på Svenska Skidförbundet.

DLA Piper har stor erfarenhet av media-, sport- och underhållningssektorn. De har en dedikerad grupp av jurister, specialiserade inom olika rättsområden, som även har kunskap och intresse för sport och underhållning. Bland klienterna finns flera idrottsföreningar och idrottsförbund samt sponsorer, producenter och distributörer av medierättigheter till idrottsevenemang.

– Stora sportevenemang involverar många olika intressenter som behöver samlas och arbeta för att nå högt ställda gemensamma mål. Vi ser fram emot att få vara en partner till Svenska Skidförbundet så att de kan skapa vinnande evenemang med hjälp av smart och effektiv juridik, säger Emil Ödling och Erik Selander, advokater och partners på DLA Piper Sweden, i ett gemensamt uttalande.

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
Epost: Adressen Gömd
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info