Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Palm

Antidopning ett prioriterat område

12 DEC 2019 11:52
För SSF är antidopning alltid ett prioriterat arbete som ständigt pågår. Det är en självklarhet att all SSFs verksamhet ska bedrivas i en miljö fri från dopning. Här följer några uppdateringar.
  • Skapad: 12 DEC 2019 11:52

Det som hänt under det gångna året är att Riksidrottsförbundet (RF)har bytt plattform och även uppdaterat allt sin information om antidopning. Därmed har vi uppdaterat alla länkar kring Antidopning som finns på www.skidor.com/antidopning så att informationen är korrekt.

SSFs sidor om antidopning är i första hand en "portal", tanken är besökaren ska klicka sig vidare därifrån till RFs antidopningsinformation för att få den senaste informationen.

Sedan tidigare gäller att alla aktiva som är uttagna i SSFs träningsgrupper ska genomgå den webbaserade utbildningen "Ren Vinnare", som RF tillhandahåller. Ansvaret att det sker ligger på SSFs respektive sportchefer.

En nyhet i SSFs antidopningsprogram är att samtliga arrangörer av SM-tävlingar i samtliga SSFs discipliner ska genomgå utbildningen "Vaccinera klubben". Även detta är en webbaserad utbildning från RF. Arbetet med att implementera detta nya arbetssätt för SM-arrangörer kommer intensifieras av SSF inom den närmsta tiden, mer information kommer kring detta.

Frågor om antidopning, kontakta:
Ludvig Remb, antidopningsansvarig SSF
E-post: This is a mailto link

Skribent: Ludvig Remb
Epost: Adressen Gömd
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info