Hoppa till sidans innehåll

Nya medarbetare på förbundet

05 FEB 2019 15:25
Vi hälsar Anna Ottosson Blixth och Ulrika Back Eriksson välkomna till Svenska Skidförbundet.
  • Skapad: 05 FEB 2019 15:25

Under januari fick vi två nya medarbetare till Svenska Skidförbundets stab. Vi lät dem besvara några frågor för att lära oss lite mer om dem och för att ta reda på vilken roll de kommar ha på förbundet.

Anna Ottosson Blixth

Vad har du jobbat med tidigare?
– Jag kommer senast från en roll som affärsutvecklare på Almi Företagspartner, men har även erfarenhet med mig från egenföretagande, företagshälsovård, skolan och innovationsstödsystemet som jag tycker mig ha nytta av i min nya roll. 

Vilken är din roll på SSF?
– Jag kommer jobba som verksamhetsutvecklare, på övergripande nivå, vilket innebär att jag kommer se över övergripande områden som påverkar hela vår verksamhet. Det kan till exempel vara hållbarhet eller digitalisering.

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst?
– Att få jobba med människor som många brinner både för sitt jobb och för skidåkning.

Vad arbetar du med just nu?
– Just nu sitter jag och försöker få klart en nulägesrapport inom hållbarhet som SSF tar fram.

Hur har de första veckorna varit?
– Det har varit både kul och intressant, och samtidigt lätt förvirrat som det alltid är på ett nytt jobb 😊

Vad gör du när du inte jobbar?
– Umgås med familj och vänner. Gillar att vara aktiv ute i naturen, på skidor, cykel eller till fots.

Ulrika Back Eriksson

Vad har du jobbat med tidigare?
– Närmast arbetade jag på turistbolaget Visit Dalarna som HR-ansvarig och projektledare för möten och evenemang. Under 3,5 år var jag utlånad till skid-VM i Falun och var då chef för "Accommodation & Hospitality." Innan dess arbetade jag  bland annat på SOS Alarm.

Vilken är din roll på SSF?
– Jag är förbundskoordinator och tillhör stab där jag arbetar med olika projekt, stöttar ledning bland annat i arbetsmiljöfrågor och allehanda göromål. Eftersom tjänsten är ny är det lite oklart om vad uppdragen exakt kommer att innehålla, men jag ser med spänning fram emot att se vart det bär.

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst?
– För mig är det viktigt att ha bra kollegor att samarbeta med och just detta känns redan jättebra. Jag ser fram emot att få vara med och bidra till att utveckla organisationen så att idrotterna får bästa möjligheter till återväxt och framgång. Jag hoppas på utmaningar och växlande arbetsuppgifter.

Vad arbetar du med just nu?
– Just nu sitter jag mitt uppe i att koordinera inbjudna gäster till VM i Åre. Men jobbar samtidigt med logiuppdraget i Svenska Skidspelen, hanterar en del småfrågor för Ola och går igenom våra policys.
Det finns en lång "Att-göra-lista" på mitt bord, och det känns bra. Både stora och små uppdrag.

Hur har de första veckorna varit?
– Eftersom jag smygstartade lite innan jag började "på riktigt", har jag kunnat arbeta från dag ett. Jag har behövt ställa en hel del frågor till mina kollegor på kontoret i Falun och de har varit fantastiska på att hjälpa mig.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Då umgås jag mycket med min familj och goda vänner. Ofta något roligt på gång! Allt ifrån resor och middagar, till arrangerade cykelpolo-turneringar. Vintertid åker jag gärna långfärdsskridsko på sjön Runn i Falun och sommartid hänger vi på samma sjö, men i båt.

 

 

Skribent: SSF
Epost: Adressen Gömd
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info