Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Ett nytt Skidor vill

18 JUN 2020 18:00
Svenska Skidförbundets idéprogram Skidor vill har genomgått en makeover och är nu förpackat i en ny och modernare "webbkostym". Där har vi samlat och uppdaterat tips, stöd och verktyg till alla, både på förenings-, distrikts- och landslagsnivå.
  • Skapad: 18 JUN 2020 18:00

Skidor vill är vårt idéprogram som vi använder för att tillsammans skapa trygga och inspirerande miljöer att utvecklas och lyckas i.

Vi är glada att många av våra föreningar vill jobba med Skidor vill för att utveckla sin verksamhet. Nu har vi har lyssnat in och tagit fasta på önskemål om ett modernt, enkelt och tydligt material som vi har arbetat fram under vintern och våren.

Nu är vi klara för lansering! 

– Det är viktigt att varje medlem och förening enkelt ska kunna hitta verktyg för att skapa en verksamhet där alla ska trivas i idrotten, vilja vara med och sedan stanna livet ut. Skidor vill har funnits i ett decennium, men det har aldrig varit så tydligt som det är nu. I Svensk Alpin Tränarutbildning är materialet i Skidor vill ett stående innehåll för att fler ska öka sin förståelse hur vi tillsammans skapar förutsättningar för bra struktur och social verksamhet. Där vi trivs, sker utveckling, säger Anna-Karin Jejlid, utbildningsansvarig alpint.

På webbsidorna hittar du information, tips, stöd och verktyg som riktar sig till föräldrar, aktiva, tränare, ledare och utbildare inom hela Svenska Skidförbundets verksamhet, både  på förening- distrikt och landslagsnivå.

– Värdegrund kan vara fina ord på ett papper, kanske är den gömd och glömd i bokhyllan i föreningslokalen. Genom materialet Skidor vill gör vi det enkelt och tydligt för föreningar och medlemmar att ta värdegrunden från ord till konkret handling! Som aktiv, ledare, förälder eller utbildare inom längdskidverksamheten behöver vi regelbundet påminna oss om våra gemensamma värderingar för att stärka Skidsverige, säger Anna Norman, utbildnngsansvarig/längdkonsulent södra Norrland.

Välkommen att besöka nya Skidor vill på www.skidor.com/skidorvill

Vid frågor kontakta...

Anna Norman, utbildning längd
E-post: This is a mailto link

Anna-Karin Jejlid, utbildning alpint
E-post: This is a mailto link

Anna Ottosson Blixth verksamhetsutvecklare
E-post: This is a mailto link

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info