Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Fler lokala restriktioner införs i Sverige

02 NOV 2020 11:45
Svenska Skidförbundet vill påminna om att det har tillkommit nya regionala direktiv från myndigheterna som även påverkar idrotten.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2020 11:45

Precis som tidigare meddelats är det ytterst myndigheternas övergripande riktlinjer som gäller för all verksamhet inom Svenska Skidförbundet.

Det har nu tillkommit lokala allmänna råd för regionerna Västra Götaland, Stockholm och Östergötland som gäller till och med den 19 november (kan dock komma att förlängas). Sedan tidigare gäller även lokala allmänna råd för Skåne och Uppsala. På Folkhälsomyndighetens webbplats hittar du  allmänna råd region för region.

För idrotten i dessa regioner gäller det att avstå från att delta på idrottsträningar och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare och inte heller professionella idrottare som har idrotten som yrke.

Vi fortsätter inom SSF med våra interna avstämningsmöten, på måndagar och onsdagar, för att kontrollera om våra kompletterande rekommendationer/riktlinjer på skidor.com behöver uppdateras.

Se även till att hålla dig löpande informerad om förändringar i myndigheternas övergripande riktlinjer (som ligger till grund för vår verksamhet).

LÄS MER

Myndigheternas samlade information

Svenska Skidförbundets samlade information

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info