Hoppa till sidans innehåll

SSF satsar på ledarskapsutbildning

21 OKT 2020 18:01
Under våren och hösten har samtliga Svenska Skidförbundets chefer genomfört en tredagars-utbildning i arbetsmiljöarbete, BAM.
  • Skapad: 21 OKT 2020 18:01

Svenska Skidförbundets personal är utspridd över stora delar av Sverige, därför gavs också möjlighet att delta digitalt. 

– Detta år, med en rådande pandemi, har inte bara inneburit nackdelar för vår organisation, berättar Ulrika Back Eriksson, HR-ansvarig och fortsätter:

– Det har även resulterat i att den samlade digitala kompetensen och användandet av digitala verktyg har ökat bland vår personal.

Utbildningen genomfördes under två dagar i början av juni och avslutades med en sista dag i augusti. BAM, eller Bättre arbetsmiljö, är en grundläggande utbildning i arbetsmiljö för chefer och skyddsombud. Utbildningen är en del i den satsning som görs på ledar- och chefskap inom Svenska Skidförbundets organisation.

Dagarna innehöll presentationer, diskussioner och en del praktiskt arbete. Engagemanget var stort för de aktuella frågorna, kopplade till Skidförbundet som arbetsgivare och arbetsplats.

– Hälften av våra deltagare har deltagit på distans, tillsammans med andra eller enskilt, beroende på var de har befunnit sig. Det var en bra lösning för att kunna genomföra utbildningen istället för att skjuta den på framtiden. Det är prioriterat för oss att våra chefer har rätt kunskaper för att kunna utföra ett bra och kvalitativt arbete, tillägger Ulrika och fortsätter:

– Vi bestämde oss för att genomföra utbildningen nyttja tiden till något bra, istället för att lägga allt på vänt. Det går ju inte att bromsa sig ur en uppförsbacke.

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info