Hoppa till sidans innehåll

Svenska Skidförbundet inför korttidsarbete

09 APR 2020 14:15
Vi står inför en situation som vi inte har tidigare upplevt i ”modern tid”, varken i samhället eller inom svensk skid- och snowboardsport. Smittspridningen av det nya Corona-viruset förändrar världen i stort, likaså vår verksamhet.
  • Skapad: 09 APR 2020 14:15

Osäkerheten i omvärlden är uppenbar och det finns i dag ingen tidsram för hur situationen kommer utvecklas framöver. Därför har Svenska Skidförbundet sett över vilka åtgärder vi behöver och kan göra.

Varje grenchef har analyserat den verksamhet som bedrivs i dagsläget och de behov som finns arbetsmässigt. Många av våra funktioner inte är verksamma i den utsträckning de normalt är och i princip samtliga aktiviteter/evenemang har ställts in eller skjutits upp på grund av den rådande situationen.

Som en konsekvens av detta har Svenska Skidförbundets ledning beslutat att från och med i dag, den 9 april införa korttidsarbete.

– Detta är givetvis något vi hade hoppats att slippa. Det är allas vår förhoppning att kunna återgå till en normalisering så snart det är möjligt. Men i och med den minskade verksamheten ser vi oss tvungna att ta detta nödvändiga beslut, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet.

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
E-post: Adressen Gömd
Webb puff stor corona-316-103.png
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info