Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Vattenfall och SSF fokuserar på hållbarhet

09 FEB 2021 13:01
Ett av Sveriges längsta sponsorsamarbeten går in i en ny spännande fas. Vattenfall ökar nu sitt engagemang som Smart Energy Partner till Svenska Skidförbundet. De kommer även fortsätta stötta olika satsningar för att få fler på snö.
  • Skapad: 09 FEB 2021 13:01

– Vi är oerhört glada över vårt samarbete med Vattenfall, de har stöttat skid- och snowboardsporten och inte minst gett många idrottare möjligheter att kunna förverkliga sina drömmar. Nu går vårt samarbete in i en ny fas. Vi är riktigt stolta över att Vattenfall valt att tillsammans med oss fortsätta sitt engagemang runt hållbarhet och utveckling som Smart Energy Partner och förstås i arbetet med att få Alla på snö, säger Karin Mattsson, förbundsdirektör på Svenska Skidförbundet.

Svenska Skidförbundets samarbete med Vattenfall startade redan 1994 och har således varit historiskt långt, hela 27 år. Nu går samarbetet in i en ny fas.

– Vattenfall och Svenska Skidförbundet med alla duktiga idrottare har en lång historia tillsammans vilket har lett till många goda relationer. Att nu fortsätta som Smart Energy Partner känns rätt för att driva vidare vårt gemensamma arbete med att på olika sätt bidra till minskade klimatavtryck, säger Anna Borg, vd på Vattenfall.

LÄS MER: Vattenfalls pressmeddelande (extern länk)

Nuvarande avtal med Vattenfall gäller till och med den 30 juni, 2021. Därefter fortsätter Vattenfall som sponsor och Smart Energy Partner till Svenska Skidförbundet, samtidigt som en ny huvudsponsor tar över.

– Intresset och efterfrågan att förknippas med Svenska Skidförbundet och så klart våra urstarka och framgångsrika skid- och snowboard-landslag, har ökat för varje år. Vi kommer inom kort presentera en ny samarbetspartner som vi hoppas matchar det genuina engagemang Vattenfall har visat, avslöjar Ola Strömberg.

För ytterligare information, kontakta:

Ola Strömberg, förbundsdirektör
Svenska Skidförbundet
Telefon: +46 (0)70 221 67 40
E-post: This is a mailto link

Vattenfalls pressavdelning
Telefon: +46 (0)8 739 50 10
E-post: This is a mailto link

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info