Hoppa till sidans innehåll

Alpina chefen Tommy Eliasson Winter lämnar sitt uppdrag

06 APR 2022 18:55
Efter tolv säsonger, som har innehållit två OS och flera mästerskap i både alpint och skicross, har Svenska Skidförbundets alpina chef Tommy Eliasson Winter bestämt sig för att lämna sitt uppdrag.
  • Uppdaterad: 06 APR 2022 18:55

– Det har varit tolv fantastiska år på Svenska Skidförbundet. Jag har haft förmånen att träffa och arbeta med en mängd fantastiska människor, tillsammans har vi fått många minnesvärda upplevelser. Jag har fått uppleva många ögonblick där människor nått sina yttersta mål, det har varit en fantastisk resa. Men allt har sin tid och att jag bestämt mig för att lämna nu har vuxit fram under vårkanten. Det känns rätt både för mig och Skidförbundet att lämna över stafettpinnen när vi nu går in i en ny fas med planering mot Milano/Cortina 2026, säger Tommy Eliasson Winter.

– Jag vill rikta ett stort tack till Tommy för alla hans insatser. Tommy har visat ett stort engagemang och stor passion för våra idrotter och har kunnat kombinera ett kommersiellt tänkande med utvecklingsfokus och idrott. Detta har bland annat skapat en stark ekonomisk tillväxt, något som är nödvändigt för att vara konkurrenskraftiga inom våra idrotter och möjliggöra för fler att kunna utöva dem, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet.

När Tommy Eliasson Winter nu lämnar sitt uppdrag går Karin Stolt Halvarsson in som tillförordnad alpin chef samtidigt som en rekryteringsprocess inleds.

– Vi är också glada att Karin Stolt Halvarsson kliver in som tillförordnad alpin chef. Hon har en gedigen kunskap och erfarenhet, som är mycket värd i det här läget, säger Ola Strömberg

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info