Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF

Den 1 oktober öppnar SSFs nya utbildningsplattform

09 SEP 2022 16:00
För att du som medlem i SSF ska kunna använda utbildningsplattformen, IUP, behöver din förening öppna upp integrationen i IdrottOnline. Vissa föreningar har redan gjort det, men en hel del föreningar saknas fortfarande. Hur är det med din förening?
  • Skapad: 09 SEP 2022 16:00

Idrottens utbildningsplattform, IUP är en del i Svenska Skidförbundets (SSF) digitala förflyttning. På sikt ska alla våra utbildningar finnas i plattformen och all anmälan, vare sig det är en webkurs eller en fysisk utbildning, ska ske i den.

För att detta ska vara möjligt behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. När föreningens administratör genomfört detta är det viktigt att varje föreningsmedlem ser till att ha rätt mejladress registrerad i IdrottOnline, detta för att möjliggöra en användaradress i IUP.

SSF har tagit fram en lathund som förklarar hur administratören i föreningen genomför denna integration. Denna säsong finns vissa utbildningar på IUP och vissa kommer att vara kvar med anmälan som tidigare via IdrottOnline, detta under en övergångsperiod.

Den 1 oktober finns information på skidor.com om hur du hittar till IUP och hur du skapar ett personligt konto. 

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info