Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF Nu kan föreningar och specialidrottsförbund använda Kivra Idrottsbrevlåda.

Kivra Idrottsbrevlåda för föreningar

09 MAJ 2022 10:13
I april 2022 lanserade Kivra i samarbete med Riksidrottsförbundet Idrottsbrevlådan. Tack vare tjänsten ges klubbar och föreningar möjlighet till en hållbar kommunikationskanal och lagringsyta för viktig information.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2022 10:13

Sedan tidigare har Kivra erbjudit digitala brevlådor till privatpersoner och företag. I april 2022 lanserade Kivra i dialog med Riksidrottsförbundet (RF) Idrottsbrevlådan för organisationer inom idrotten.

Idrottsbrevlådan är en kostnadsfri tjänst som påminner mycket om Kivras företagsbrevlåda. Men i stället för att kontrollera uppgifter (såsom organisationsnummer, firmatecknare) mot Bolagsverket, så görs detta mot Riksidrottsförbundet och registret IdrottOnline.

Digitala brev med hjälp av register från IdrottOnline 

I dagsläget kan Svenska Skidförbundet skicka digitala brev till alla föreningar med hjälp av organisationsregister i IdrottOnline. Nästa steg i lanseringen av Idrottsbrevlådan ska ge idrottsföreningar möjligheten att kunna kommunicera med medlemmar via privata brevlådor i Kivra.

Vilka kan avnända Idrottsbrevlådan? 

  • Specialidrottsförbund (SF) anslutna till Riksidrottsförbundet kan nu aktivera Idrottsbrevlådan samt funktionen skicka digital post till sina anslutna förenngar.

  • Idrottsföreningar kan nu aktivera Idrottsbrevlådan för att kunna ta emot digital post från sina specialidrottsförbund.

Aktivering av Idrottsbrevlådan görs i IdrottOnline.

Vid frågor kontakta: 
Peter Borg RF/SISU
Mejl:This is a mailto link

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info