Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF Idrottens utbildningsplattform, IUP.

Nu är Svenska Skidförbundets nya utbildningsplattform öppen

01 OKT 2022 09:00
I dag, lördagen den 1 oktober, öppnar idrottens utbildningsplattform, IUP, som är en del i SSFs digitala förflyttning. På utbildningsplattformen görs all anmälan till alla våra utbildningar, vare sig det är en webbkurs eller fysisk utbildning.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2022 09:57

Välkommen till Svenska Skidförbundets nya utbildningsplattform –IUP: https://utbildning.skidor.com

I dag, lördagen den 1 oktober, öppnar idrottens utbildningsplattform, IUP. På utbildningsplattformen har vi samlat alla våra utbildningar som vi tidigare har haft utspridda på olika plattformar eller som fysiskt material. På IUP finns utbildningar som är grenspecifika och grenöverskridande för Svenska Skidförbundet, dessutom kommer även vissa utbildningar från RF-SISU finnas med.     

Redan i dag öppnar IUP för alpint och längd. Under säsongen kommer fler av våra idrotter att öppna upp sina utbildningar. Framöver kommer det att fyllas på med aktuella utbildningar för alla medlemmar och anställda i Svenska Skidförbundet.  

Varje idrottsförening måste själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline, därefter kan varje föreningsmedlem skapa ett personligt konto. Till hjälp har SSF tagit fram en lathund, i både PDF-format och som film, där vi förklarar hur det går till.    

Lathund anmälan och inloggning IUP 

LÄS MER: Information om idrottens utbildningsplattform.

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info