Hoppa till sidans innehåll
Foto: SSF Tränarutbildning SATU alpint.

Snart öppnar SSFs nya utbildningsplattform

14 JUN 2022 10:31
Från och med i höst kommer Svensk Skidförbundets (SSF) utbildningar samlas på en och samma utbildningsplattform. Varje förening måste därför öppna upp integrationen för Idrottens utbildningsplattform i IdrottOnline – här förklarar vi hur!
  • Skapad: 14 JUN 2022 10:31

Du är kanske van att anmäla dig till en kurs eller utbildning i IdrottOnline, Google Forms eller via en mejladress? Men från och med i höst kommer SSFs utbildningar bli mer lättillgängliga. På Idrottens utbildningsplattform, IUP, kommer alla SSFs utbildningar att samlas, vare sig det är en digital kurs eller fysisk utbildning, och anmälan görs direkt i plattformen.

För att detta ska vara möjligt behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. När föreningens administratör genomfört detta är det viktigt att varje föreningsmedlem ser till att ha rätt mejladress registrerad i IdrottOnline, detta för att möjliggöra en användaradress i IUP.

Till hjälp finns en lathund som förklarar hur administratören i föreningen genomför denna integration.

Medlemmarna kan skapa en användaradress i september när utbildningsplattformen öppnar. Mer information om utbildningsplattformen kommer framöver.  

Vid frågor kontakta: 
This is a mailto link 

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info