Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Bernstål/Erik Danielsson William Mathisen, Jesper Tjäder och Oskar Elofsson.

Stricct Travel utökar samarbetet med Svenska Skidförbundet

14 NOV 2022 10:00
Inför säsongen 2022/2023 kliver Stricct Travel in som ny samarbetspartner till Snowboard Team Sweden, Freeskiing Team Sweden och Ski Team Sweden Moguls. Som officiell resepartner kommer de göra resandet smidigare och mer effektivt.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2022 12:03

Stricct Travel har sedan länge samarbetat med Svensk Skidförbundets (SSF) olika idrotter. Redan 2018 klev dem in som officiell resepartner till Ski Team Sweden Alpine och Ski Team Sweden Skicross och förra säsongen klev även Ski Team Sweden X-country med på tåget.  

Inför VM-säsongen 2022/2023 utökar nu Stricct Travel sitt samarbete med SSF genom att även bli officiell resepartner till Snowboard Team Sweden, Freeskiing Team Sweden och Ski Team Sweden Moguls.  

– Det är riktigt roligt att utöka samarbetet med Svenska Skidförbundet och med dessa tre spännande nya grenar så är vi väldigt starka inom svensk skid och brädåkning. Stricct Travel älskar idrott och vi ser väldigt mycket fram emot att vintersäsongen skall dra igång! Vi ska se till att alla åkare har bästa möjliga förutsättningar inför varje tävling, säger säger Johan Wallertz, Stricct Travel.  

Att samarbeta med en resepartner som har över 30 års erfarenhet i branschen kommer underlätta planeringen och spara tid. Att Stricct Travel har samarbetat med andra grenar inom SSF tidigare gör dessutom att det har insyn i hur verksamheten fungerar och kan erbjuda bästa möjliga support.  

– Vi är förstås supernöjda med att inleda det här samarbetet. Våra landslag befinner sig ständigt på resande fot och att ha uppbackning från reseproffs är avgörande för att verksamheten ska fungera. Att dessutom teama upp med ett gäng som precis som vi älskar idrott känns helt rätt och ger både oss och åkarna energi, säger Stefan Karlsson, Sportchef Snowboard & Freeski 

Landslagen kommer använda sig av Stricct Travel vid alla resor till träningsläger och tävlingar. Avtalet sträcker sig över tre år vilket bidrar till en viktig kontinuitet.  

Kontakt

Johan Wallertz
Stricct Travel 
E-post: This is a mailto link  
Hemsida: stricct.se  

Stefan Karlsson 
Sprotchef Snowboard & Freeeski 
E-post: This is a mailto link  
Telefon: 070-511 31 27 

Robert Hansson
Sportchef Puckel 
E-post: This is a mailto link 
Telefon: 070-743 20 14  

Skribent: Clara Sjölund
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info