Hoppa till sidans innehåll
Foto: Privat Ulrika Ängman

Ulrika Ängman förstärker Svenska Skidförbundets stab

08 AUG 2022 09:00
Svenska Skidförbundet (SSF) förstärker organisationen genom att tillsätta en heltidstjänst inom HR. Vi hälsar därför Ulrika Ängman, som tidigare jobbat som HR-assistent på SSF, välkommen till den nya rollen som personalansvarig.
  • Skapad: 08 AUG 2022 09:00

Vi hälsar Ulrika Ängman välkommen till Svenska Skidförbundet på heltid. Hon har tidigare jobbat som HR-assistent på SSF men i juni klev hon in i rollen som personalansvarig och förstärker Svenska Skidförbundets stab. Vi lät Ulrika Ängman besvara några frågor för att lära oss lite mer om henne och den nya rollen hon klivit in i.  

Vad har du jobbat med tidigare? 

Närmast har jag arbetat som HR-assistent här på SSF, detta i kombination med personal och arbetslivsstudier som jag avslutade i juni. Mina tidigare erfarenheter kommer främst från dagligvaruhandeln och senast som butikschef på Coop. 

Vad innebär din roll som personalansvarig på SSF? 

Min roll som personalansvarig innebär att jag arbetar med att utveckla och stötta både medarbetare och chefer. Detta sker dels genom att säkerställa rutiner, system och processer, dels genom att aktivt arbete ute i verksamheten. Rollen är bred, men kortfattat skulle jag säga att den innebär att jag arbetar med ARIUBA, Attrahera, Rekrytera, Introducera, Utveckla, Behålla och Avveckla. 

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst? 

Att få arbeta för att vi tillsammans inom Svenska Skidförbundet ska fortsätta utvecklas både som organisation och som individer. 

Vad arbetar du med just nu? 

Nu arbetar jag med planering inför hösten, det känns viktigt för mig att få se verksamheten där den bedrivs och inte enbart ifrån kontoret i Falun. Sedan arbetar jag med att gå igenom OSA-enkäten som skickades ut till alla anställda innan sommaren. Det är en enkät där vi följer upp medarbetarnas syn och upplevelse av den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Enkäten är en viktig del för att se nuläget och ett material som kommer fungera som underlag för hur jag ska prioritera mitt arbete framåt. 

Vad gör du när du inte jobbar? 

När jag inte arbetar umgås jag gärna med familj och vänner, vistas i naturen och tränar.  

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info