Gå till innehåll

SSF

En bild

Idrottens utbildningsplattform – IUP

Sen oktober 2022 finns Svenska Skidförbundets utbildningar samlade på vår gemensamma utbildningsplattform. Idrottens utbildningsplattform är en modern och flexibel plattform utformad för idrottsföreningens och idrottsledarens behov.

I plattformen finns information om aktuella utbildningar. Den är tillgänglig på flera olika enheter, desktop, surfplatta och mobil.

Varje medlem har en egen profilsida där man kan söka och anmäla sig till utbildningar. Man kommer också att kunna se genomförda och pågående utbildningar samt få tips om rekommenderade utbildningar för att kunna ta nästa steg.
Användaren kan också se och hämta kursintyg och sammanställa sitt CV för att exempelvis skriva ut det.
I plattformen kommer det mesta av utbildningsmaterialet att finnas. Det kan till exempel vara i form av texter, bilder, filmer, ljud och quiz.

Plattformen gör det möjligt att jobba med flera olika typer av utbildningsformer. Liksom tidigare kommer utbildning att genomföras genom att ett antal människor möts för att tillsammans genomföra utbildningen. Utbildningsplattformen ger större möjlighet till utbildning på distans och självstudier samt olika kombinationer av utbildningsformer genom ett varierat lärande.

Till utbildningsplattformen Länk till annan webbplats.

Öppna integrationen för IUP i IdrottOnline

För att komma in i utbildningsplattformen behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. Det är också viktigt att varje förening har ett uppdaterat medlemsregister i IdrottOnline samt att medlemmarnas adress är korrekt registrerad i IdrottOnline, för att kunna få en användaradress i IUP.

LÄS MER: Lathund för integration av IUP i IdrottOnline Pdf, 420.4 kB, öppnas i nytt fönster.

När integrationen är klar kan medlemmarna själva skapa en användaradress.

LÄS MER: Lathund anmälan till utbildning i IUP Pdf, 826.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta:
utbildning@skidor.com

Senast uppdaterad
2023-01-30
Publicerad
2022-12-20
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Anna-Karin Jejlid
anna-karin.jejlid@skidor.com
070-216 10 20

Huvudsponsor