Gå till innehåll

SSF

En bild

Unga ledare på snö – för alla våra idrotter

Är du 15–25 år och har ett intresse för skidor, snowboard och ledarskap? Missa inte en inspirerande och händelserik helg på Bosön den 13–15 oktober!

Är du eller vill bli ledare i en förening? Vill du träffa andra i samma ålder som också är intresserade av skidor och snowboard?

Då är du välkommen på en fullmatad helg på Bosön med workshops, inspirerade föreläsningar och intressamta samtal inom ledarskap, träning, event och anläggning... samt andra ämnen som rör Svenska Skidförbundets organisation.

Du kommer även få träffa några av våra världsstjärnor och ledare från flera av våra idrotter. Delta på dagsaktiviteterna och övernatta om du vill. Efter avslutat helg så får du dessutom ett intyg för ledarskapsutbildning.

Låter det spännande?

Anmäl dig nu innan den 30 agusti genom att klicka HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Du som kursdeltagare betalar endast 100 kronor /dag för din medverkan på Unga ledare på snö om du söker idrottsmedel via din förening.

Du som tillhör en förening ansöker om bidrag på näst intill hela summan för Unga ledare på snö helgen. Din föreningsadministratör hjälper dig att fylla i ansökan i Idrott Online. Du kan söka bidrag för hela kostnaden för logi och frukost, samt kurskostnaden per dag, sånär som på att du endast betalar 100 kronor per dag. Kurskostnaden inklusive logi med frukost är 1500 kronor.
Du kan också söka bidrag på dina resekostnader.

Saknar du föreningstillhörighet?

Om du ännu inte har något uppdrag som ledare i förening eller du kanske har ledaruppdrag men inte tillhör förening alternativt att du är nyfiken på att delta på Unga ledare på snö träffen men är helt enkelt inte med i någon förening, då hör du av dig till anna-karin.jejlid@skidor.com så får du hjälp med föreningstillhörigheten.

Så om du vill vara med hela helgen bo, äta och deltagandet på dagarna (fredagkväll gratis) betalar du endast 200 kronor samt kostnaden för din resa tur och retur som du själv ordnar med, om du och din förening ansöker om bidrag i Idrott Online.

Var med och påverka innehållet

Nu har du chans att tycka till om innehållet, så att vi tillsammans kan skapa den optimala helgen. Bara att skanna QR-koden nedan eller använd denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och bidra med alla möjliga förslag.

ViÄrVintersporten
Senast uppdaterad
2023-08-29
Publicerad
2023-08-17
Skribent
Anna-Karin Jejlid, SSF
Kontaktperson
Anna-Karin Jejlid
anna-karin.jejlid@skidor.com
0702161020

Huvudsponsor