Hoppa till sidans innehåll

Kom igång med IdrottOnline


För att komma igång behöver er förening först vara medlem hos Svenska Skidförbundet. Därefter kan ni lätt aktivera er IdrottOnline-sida och börja registrera medlemmar.

Är er förening inte medlem i SSF?

Ansök först om medlemsskap i SSF

Är föreningen medlem i SSF?

Gör följande:

  1. Utse en kontaktperson föreningen som blir huvudadministratör för er sida. Det är den personen som bygger upp ert medlemsregister och utformar er webbplats. Se till att medlemmarna i föreningen vet vem som har rollen eftersom inloggningsuppgifter och ändring av personuppgifter görs av huvudadministratören.

  2. Fyll i aktiveringsformuläret (länk till formulär, externt fönster)

  3. När sidan är aktiverad så skickas ett e-postmeddelande till huvudadministratören med instruktioner om hur sidan aktiveras och administreras. Användarnamn och lösenord skickas i ett separat e-postmeddelande. Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.

  4. Huvudadministratören kan därefter logga in på er IdrottOnlinesida och direkt börja använda IdrottOnline – helt kostnadsfritt.

Utbildning och support

OBS! IdrottOnline fungerar bäst med PC samt webbläsare Internet Explorer 10, Google Chrome och Firefox. Med övriga webbläsare samt datorer garanteras inte korrekt funktionalitet. 

Uppdaterad: 23 NOV 2016 17:35 Skribent: Lisa Ek
E-post: This is a mailto link
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info