Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Medlemmar


Det är storleken på vårt förbund som är direkt avgörande för vårt genomslag i politiken och i media. Därför att det viktigt att korrekt medlemsstatistik registreras i IdrottOnline och detta görs genom att lägga in samtliga medlemmar i IdrottOnlines medlemsregister.

 

Viktigt att registrera alla

Många föreningar registrerar endast de som tävlar i IdrottOnlines medlemsregister. Men genom att registrera även ledare, funktionärer styrelse och motionärer så visar vi storleken på vårt förbund och vi har dessutom större chans att få mer bidrag för att utveckla vår verksamhet.

Aktiv medlem = en medlem som vid minst ett tillfälle deltagit i föreningens verksamhet. Det vill säga inte bara aktiva idrottsutövare utan även ledare, funktionärer, styrelse och motionärer

OBS! Uppdatera även uppgifter som styrelsemedlemmar, kontaktuppgifter (adress och e-post) i IdrottOnline.

 Föreningsrapport

Föreningsrapporten behöver inte skickas in från och med 17-18 eftersom årsavgiften är samma summa 2 000 kr för alla föreningar oavsett storlek, föreningens medlemsantal behöver därför inte uppges. Däremot är det lika viktigt som tidigare att lägga in och ta bort medlemmar så medlemsregistret är uppdaterat.

Uppdaterad: 27 AUG 2018 08:18 Skribent: Lisa Ek
E-post: This is a mailto link
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info